2104973880 6980642222 Σερρών 33-35 και Δημητρακοπούλου, Κορυδαλλός spyridoula_geo@yahoo.gr
hero image
Facebook
 
 
Γεωργαλή Σπυριδούλα
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Κορυδαλλός Αττική


Ονομάζομαι Γεωργαλή Σπυριδούλα. Η αγάπη μου για την επιστήμη της διατροφής-διαιτολογίας ξεκίνησε από πολύ νωρίς όταν ξεκίνησα να σπουδάζω στο ΑΤΕΙ Κρήτης. Έπειτα συνέχισα τις σπουδές μου αποκτώντας εξειδίκευση στις διατροφικές διαταραχές και τη παχυσαρκία από το κέντρο εκπαίδευσης και αντιμετώπισης διατροφικών διαταραχών. Παράλληλα συνεχίζω να ενημερώνομαι σε θέματα διατροφής παρακολουθώντας πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων και συνεδρίων κάθε χρόνο.

Στα πλαίσια της πρακτικής μου άσκησης εργάστηκα στο γενικό νοσοκομείο Πειραιά Τζάνειο, ενώ στη συνέχεια έχω εργαστεί ως διαιτολόγος σε φαρμακείο και σε μεγάλη αλυσίδα γυμναστηρίων. Από τον Ιανουάριο του 2019 διατηρώ το προσωπικό μου γραφείο στη περιοχή του Κορυδαλλού ενώ παράλληλα είμαι και καθηγήτρια σε δημόσιο ΙΕΚ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Αναλαμβάνω

περιστατικά για φυσιολογικές καταστάσεις όπως αύξηση ή μείωση βάρους, για εγκυμοσύνη, θηλασμό, διατροφή για παιδιά και αθλητές. Καθώς επίσης και παθολογικές καταστάσεις όπως καρδιαγγειακά, οστεοπόρωση, διατροφικές διαταραχές κτλ τα οποία χρήζουν διατροφικής αντιμετώπισης.

Βασικός μου στόχος είναι η διατροφική εκπαίδευση του κοινού καθώς και η συμμόρφωσή τους με τη Μεσογειακή διατροφή και η υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής και διατροφής, ακολουθώντας πάντα τις πιο πρόσφατες συστάσεις από διεθνείς οργανισμούς και φορείς. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Διατροφή για αύξηση ή μείωση βάρους,

εγκυμοσύνη, θηλασμό, παιδιά, αθλητές

 

Διατροφή για παθολογικές καταστάσεις

που χρήζουν διατροφικής αντιμετώπισης

 

Διατροφική εκπαίδευση